Înțelege cine ești dincolo de rolurile tale,

ce nevoi ai și descoperă cum poți începe să construiești o viață pe care să o iubești

Imaginează-ți cum ar putea arăta viața ta peste 1, 3, 5 ani dacă ai înțelege cum arată succesul în termenii tăi, dacă ai avea curaj să îți asculți inima și să faci mai mult din ceea ce te împlinește,

dacă ai putea să îți asculți fricile fără să le lași să ia decizii în locul tău, dacă ai ști de ce ai nevoie și la ce vrei să renunți, dacă ai îndrăzni să devii arhitectul propriei tale vieți…

Acest program este potrivit pentru tine dacă:

Ai convingerea că viața ta poate fi mai bună.
Simți că ai nevoie de o schimbare în viață, dar nu știi care este ea.
Te simți lipsit de energie și blocat într-o buclă care se tot repetă.
Te afli în fața unei decizii privind cariera și nu știi încotro să o iei.
Ai senzația că trăiești viața așa cum se așteaptă alții.
Vrei să trăiești conștient și aliniat cu valorile tale.
Ești pregătit să îți spui DA, să îți sufleci mânecile și să lucrezi intens.

Acest program nu este potrivit pentru tine dacă:

Nu ești pregatit să îți asumi responsabilitatea pentru viața ta.
Consideri că nu e momentul să îți pui convingerile sub semnul întrebării.
Știi exact încotro te îndrepți și cum să ajungi acolo.
Trăiești deja o viață care arată și se simte ca tine.

Ce primești:

7 module de curs construite de mine pe care le parcurgi în ritmul tău
7 videouri pentru care nu trebuie să-ți dai programul peste cap ca să participi la date fixe
14 fișe de lucru cu informații, exemple și exerciții prin care să obții claritate
5 bonusuri audio – neuroștiință, mindset, convingeri limitative, educație financiară, life design
1 template pentru urmărirea obiceiurilor zilnice
1 ședință de coaching individual inclusă în care să lucrăm împreună după terminarea programului, valabila 3 luni de la data achiziției

În plus, mai ai și:

Acces la comunitatea de sprijin unde interacționezi cu ceilalți participanți și primești conținut exclusiv.
Access la mine via email dacă ai nevoie de clarificări suplimentare în timpul programului.
Responsabilizare din partea mea pe parcursul întregului program ca să menții pasul și să îți respecți angajamentul luat față de tine.
Un program unic pe piața de la noi.
O experiență transformațională de care să te bucuri toată viața.
Access 24/7 și pe viață la programul de Life Design și automat și la actualizările viitoare.

Voi fi ghidul tău

Sunt Cristina și am petrecut mulți ani trăind așa cum presupuneam că se așteptau ceilalți să o fac, străduindu-mă să mă încadrez în tipare create de nici nu știu cine. Până când n-am mai făcut-o.

Sunt trainer și coach cu peste 12 ani de experiență în Learning & Development, mai întâi în corporație și de mai bine de doi ani ca antreprenor. Am petrecut peste 4000 de ore în săli de curs însoțind mii de oameni în călătoriile lor și asta m-a ajutat să învăț multe despre provocările lor, despre mine și propriul meu drum. Așa am decis să părăsesc ceea ce îmi era familiar și confortabil pentru ceea ce avem nevoie. E ușor? În cele mai multe zile nu. Mă simt împlinită în condițiile astea? Da! Pentru că nu trece zi în care să nu simt că cresc. Sunt 4 ani deja de când lucrez în mod conștient cu mine ca să devin un om mai bun, o mamă conștientă, o soție mai prezentă, o prietenă de încredere și, desigur, un profesionist mai înțelept.

Azi sunt recunoscătoare că le pot fi alături clienților mei în călătoriile lor de evoluție personală, să le redau libertatea de a-și crea vieți pe care să le iubească.

Cum construiești o viață pe care o iubești?

Totul începe cu angajamentul tău de a deveni arhitectul propriei tale vieți. Intri în programul de Life Design și îți iei timp să parcurgi modulele și să faci toate exercițiile. Testezi apoi ideile la scară mică ca să te asiguri că sunt ceea ce ai nevoie, după care le integrezi în viața ta și te bucuri de procesul de transformare.

Investiția ta

850 lei

Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Programul online de Life Design este unic în România și produce rezultate impresionante cu condiția să te implici activ în el. Încrederea mea în această experiență transformațională este atât de mare încât îți returnez toți banii dacă nu ești mulțumit de el. Tot ce trebuie să faci după ce parcurgi modulele este să îmi trimiti toate fișele de lucru completate în maxim 8 săptămâni de la data achiziționării.

Cum va arăta călătoria ta prin experiența de Life Design

Modul introductiv – Ai o ocazia să îți conturezi o intenție clară care îți va servi drept busolă în această călătorie.

Modulul 1 – Întelegi care sunt hărțile mentale pe care le-ai preluat din jurul tău, care sunt convingerile care îți guvernează fiecare arie a vieții și ai ocazia să le rescrii pe cele care te limitează.

Modulul 2 – Faci cunoștință cu nivelurile de conștiință, identifici unde te afli în procesul personal de evoluție și care sunt valorile importante pentru tine acum.

Modulul 3 – Înțelegi cum arată viața pe care să o iubești cu ajutorul unui exercițiu de vizualizare ghidată.

Modulul 4 – Îți creionezi misiunea, evaluezi cât de împlinit ești acum în fiecare arie a vieții, înțelegi la ce te pricepi foarte bine, ce îți aduce energie și flow și descoperi care sunt calitățile tale ce vor funcționa ca niște catalizatori în procesul de reașezare în viața ta.

Modulul 5 – Identifici care sunt cele mai importante și mai de impact schimbări pe care ai nevoie să le faci în viața ta, să le testezi în practică la scară mică pentru ca mai apoi să le integrezi efectiv în viața ta.

Modulul 6 – Îți stabilești lista de obiceiuri zilnice de care ai nevoie ca să creezi viața pe care să o iubești, pui la un loc toate AHA-urile tale din acest program și îți formulezi o promisiune față de tine care să te ajute să rămâi pe drumul tău.

Bonus: O ședință de coaching – În maxim 3 luni de la înscrierea în programul de Life Design, după ce parcurgi modulele, ne întâlnim pentru a identifica și a înlătura obstacolele care te-ar putea împiedica în așa fel încât să îți maximizezi șansele de a construi viața imaginată de tine în exercițiul de vizualizare ghidată.

Ce spun participanții despre experiența de Life Design

Recomand cu drag programul de Life Design!


Fiind în terapie de un an, căutând soluții și răspunsuri la blocajele din viața mea, am vrut să încerc o altă abordare. Astfel, acest curs m-a ajutat să înțeleg și să conștientizez rolul meu în viața mea, faptul că pot schimba tiparul, scenariul, finalul. Totul depinde de mine!


Cursul e foarte bine structurat, exercițiile ajută enorm, iar cel mai mult am apreciat ședința de coaching de la finalul cursului. Cristina fiind un om extrem de cald și foarte profi, a reușit în acea ședință să-mi ofere curaj și o nouă perspectivă în ceea ce urmează să fac!


Multumesc mult, Cristina!

Sorina Vajda

Programul de Life Design pentru mine a fost ca o excursie alături de o prietenă dragă și de încredere. Am reușit să mă descopăr pe mine, să conștientizez unde mă situez și ce ar trebui să fac pentru a ajunge acolo unde îmi doresc.


Acum sunt mult mai disciplinată și atentă pe mai multe planuri: alimentație, job, timp liber și viață socială.


Recomand cu drag experiența! Pe mine m-a ajutat foarte mult să îmi creez obiceiuri noi și sănătoase.

Raluca Georgescu

Programul de Life Design m-a ajutat enorm în stabilirea obiectivelor și mai ales în a avea claritate asupra a ceea ce îmi doresc de fapt. Cu siguranță voi face din nou exercițiile din unele module când voi simți nevoia. Iar ședința de coaching de la final a fost mai mult decât o discuție relaxată la cafea cu cea mai bună prietenă, din care am primit multe informații valoroase. Acum obiectivele și obiceiurile pe care mi le-am propus sunt în lucru și mă țin de ele cu energie și convingere. Mulțumesc!

Anda Ionașcu